Tehnološka podpora

Želimo biti partner prve izbire pri novih projektih in zato nenehno delimo svoje znanje in izkušnje. Vključite nas že v prvi fazi izziva in skupaj z vami bomo našli najustreznejšo rešitev. To bomo tudi ustrezno integrirali v vaše procese in zagotovili, da oprema deluje na najvišji tehnološki ravni in vam omogoča poslovno rast.

SERVIS

Svetovanje

V želji, da bi svojim partnerjem ponudili rešitve, ki so korak pred konkurenčnimi, ponujamo osebni pristop, prilagojen individualnim potrebam. Za projekte si vzamemo čas in poiščemo najboljšo izbiro, smo dosegljivi, profesionalni in prilagodljivi. Ponujamo vam strokovno svetovanje o najrazličnejših rešitvah s področja brizganja plastike, ekstruzije, hladilnih sistemov in reciklažne tehnologije.

Rešitve na ključ

Verjamemo, da stabilna in učinkovita proizvodnja z zanesljivo opremo in strokovno podporo omogoča tehnološko prednost, zato se ne zadovoljimo niti z najhitrejšo niti z najcenejšo rešitvijo. Vedno stremimo k rešitvam, ki poganjajo vaš in naš uspeh. Partnerstvo izkazujemo s pomirjujočo varnostjo, ki jo zagotavljajo naša oprema in naše storitve. Izberite naše projekte na ključ in uživajte v celostni podpori od ideje do realizacije.

Integracija opreme v poslovni proces

Kakovostna oprema se pokaže kot resnično učinkovita, le kadar vsi deležniki razumejo njeno delovanje in specifike. Naše delo se tako ne zaključi ob grobi integraciji opreme v vaše procese, ampak vam zagotavljamo kontinuirano podporo skozi celotno življenjsko dobo opreme. Ta vključuje izobraževanje vseh uporabnikov, od vzdrževanja do tehnologov, podporo pri uporabi in razumevanju delovanja.

Izobraževanje in usposabljanje

V današnjem svetu sprememb vam ponujamo stabilnost. Tudi če se vaš kader menja, če se proizvodnja seli ali se menjajo aplikacije, vam zagotavljamo nenehno podporo in izobraževanje novih sodelavcev za uporabo naše opreme.

  • extrudex-logo