Servisna
storitev

Dovolite nam, da vaši opremi zagotovimo najboljšo skrb.

Želimo si, da vam oprema omogoča konkurenčno prednost na poslovni ravni in brezskrbnost na osebni ravni, zato je naša servisna ekipa pripravljena na vse faze skrbi zanjo. Znani smo po svojih načelih in pri njih vztrajamo: partnerstvo, strokovnost in odličnost so stebri naše servisne podpore. Naša strokovna usposobljenost se izraža v kakovostnem in varnem delu. Dovolite nam, da partnerstvo izkažemo z občutkom pomirjujoče varnosti, ki jo zagotavljajo naša oprema in naše storitve.

SERVIS

Priprava na zagon in zagon

Izkušena ekipa serviserjev bo skupaj z vami pripravila vse potrebne stvari za dolgo in nemoteno delovanje opreme pod budnim očesom naše servisne ekipe Top Teh. Še pred prihodom nove opreme bomo poskrbeli, da bosta postavitev in integracija stekli hitro in brez omejitev.

Prevzem in uvajanje

Po tehničnem zagonu poskrbimo, da vse uporabnike seznanimo s sistemom ter jim pokažemo pravilno upravljanje in ravnanje z opremo. Naš cilj je, da končni uporabniki opremo poznajo in jo znajo uporabljati, saj le tako lahko izkoristijo poln potencial kakovosti opreme. Za vso opremo ponujamo tudi osnovno in poglobljeno izobraževanje o upravljanju opreme, kakor tudi o vzdrževanju in odpravi motenj.

Skrbno in redno vzdrževanje

Zelo poudarjamo redno vzdrževanje, saj s tem zagotavljamo optimalno delovanje opreme skozi celotno življenjsko dobo sistema. Naša servisna ekipa ima dodelane sisteme preventivnih pregledov, ki vam omogočajo manj nenačrtovanih zastojev, boljšo izkoriščenost sistema, daljšo življenjsko dobo in splošno dobro počutje ob zavedanju, da je oprema tehnično brezhibna.

Odprava motenj ali popravila

Ker vemo, da se na opremi pojavljajo napake in motnje, je naša servisna ekipa pripravljena na nujne intervencije. Za vse nujne intervencije zagotavljamo takojšni odzivni čas, redna popravila pa ustrezno načrtujemo v dogovoru z uporabniki opreme, da skrajšamo čas izpada proizvodnje. Serviserji vsako leto opravijo več različnih izobraževanj pri naših partnerjih, tako da vam zagotavljajo strokoven in zanesljiv servis.

Nadgradnja ali sanacija

Naša oprema ima zaradi kakovosti dolgo življenjsko dobo, tehnologija pa se vseskozi izboljšuje, zato se ob delovanju opreme včasih pokažejo možnosti za njeno nadgradnjo. Možnosti nadgradnje vam predstavimo in po potrebi ustrezno integriramo v vaš proces, tako da je ta vedno v koraku s časom.

Rezervni deli

Za vse dobavitelje ponujamo dobavo in vgradnjo originalnih rezervnih delov. Vaša prednost sta zajamčena kakovost in hitra dobava.

  • extrudex-logo