Systec

Najboljša rešitev za prilagodljivo proizvodnjo.

Z več kot 60-letnimi izkušnjami na področju proizvodnje strojev za brizganje, ima Sumitomo (SHI) Demag strokovno znanje, s katerim je dovršil popolnost najrazličnejših pogonskih tehnologij. Rezultat teh izkušenj je četrta generacija serije Systec. Servohidravlična tehnologija kombinirana z najboljšim inženirskim znanjem omogoča dinamična vzporedna gibanja le z enim hidravličnim krogom. Posledica tega je zmanjšanje hrupa, stabilnejši procesi in manjša poraba energije.

VSESTRANSKOST

Stroj za vsako aplikacijo

OPTIMALNO RAZMERJE
CENA – IZVEDBA

Nizki obratovalni stroški in manj izmeta

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Vizualno jasen, strukturiran in enostaven krmilnik

Systec

"univerzalnost"

  • robustni in močni
  • fleksibilni in vsestranski
  • natančni in zanesljivi
  • energijsko učinkoviti

Sumitomo Demag Systec je povsem hidravlična serija strojev za brizganje plastike podjetja Sumitomo (SHI) Demag, ki jih odlikuje vsestranskost, robustnost in vzdržnost. Stroji so primerni za vsakogar, ki potrebuje vzdržljiv in natančen hidravlični stroj. Navkljub popolnoma hidravlični izvedbi, se stroj lahko pohvali z energetsko varčnostjo, ponovljivostjo in zanesljivostjo.

Sumitomo Heavy Industries (SHI) je globalno podjetje, ki je prisotno skoraj v vseh panogah v industriji. Njihove elemente lahko najdemo v avtomobilski industriji, gradbeništvu, elektroniki, ladjedelništvu in seveda tudi v plastični industriji. Skupaj z nemškim podjetjem Demag so leta 2008 ustanovili podjetje Sumitomo (SHI) Demag, ki je zdaj prisotno po celem svetu. Veliko vas Demag pozna prav po prvi popolnoma električni brizgalki, od takrat naprej pa z nenehnim razvojem lastnega elektromotorja izdelujejo visokokakovostne, varčne in zanesljive stroje za brizganje plastike. Udejstvujejo se tako v električni kot tudi v hibridni in hidravlični tehnologiji brizganja ter so prisotni v vseh industrijskih panogah v plastični industriji.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo