Intelect

Vrhunska zmogljivost z izjemnim energijskim odtisom.

Idealen stroj za vse, ki iščete ponovljivost, zanesljivost in natančnost procesov ter želite, da ima vaš strojni park čim boljšo energetsko učinkovitost. Povsem električni stroj IntElect dosega največje stopnje dinamike in natančnosti z ohranjanjem najvišje stopnje učinkovitosti. Z minimalnimi stroški obratovanja in vzdrževanja je ta serija ena izmed najbolj priljubljenih v repertoarju strojev Sumitomo (SHI) Demag.

PRIHRANEK ENERGIJE

Bistveno manj izmeta z natančnostjo in ponovljivostjo procesa

EKONOMIČNOST

Do 3-krat manjša poraba energije

ZANESLJIVOST

Zanemarljivo nizki vzdrževalni stroški

Intelect

"natančnost"

 • kompaktna strojegradnja, ki
  zavzame malo prostora
 • dinamični direktni pogoni z
  visokimi pospeški
 • vse ključne komponente narejene
  znotraj podjetja
 • visoka natančnost, dinamika,
  ponovljivost
 • enostaven uporabniški vmesnik
 • veliko prostora za orodje
 • minimalni stroški obratovanja in
  vzdrževanja

Sumitomo Demag Intelect je povsem električna serija strojev za brizganje plastike podjetja Sumitomo (SHI) Demag, ki jih odlikuje dinamičen pogon narejen znotraj podjetja. Pogon omogoča zelo natančne in hitre cikle, skupaj z visoko ponovljivostjo pa zagotavlja uporabniku nemoteno delovanje z zelo nizkimi stroški vzdrževanja. Skratka stroj primeren za vse, ki si želite imeti zanesljiv električni stroj, potrebujete hitre cikle in ponovljivost.

Sumitomo Heavy Industries (SHI) je globalno podjetje, ki je prisotno skoraj v vseh panogah v industriji. Njihove elemente lahko najdemo v avtomobilski industriji, gradbeništvu, elektroniki, ladjedelništvu in seveda tudi v plastični industriji. Skupaj z nemškim podjetjem Demag so leta 2008 ustanovili podjetje Sumitomo (SHI) Demag, ki je zdaj prisotno po celem svetu. Veliko vas Demag pozna prav po prvi popolnoma električni brizgalki, od takrat naprej pa z nenehnim razvojem lastnega elektromotorja izdelujejo visokokakovostne, varčne in zanesljive stroje za brizganje plastike. Udejstvujejo se tako v električni kot tudi v hibridni in hidravlični tehnologiji brizganja ter so prisotni v vseh industrijskih panogah v plastični industriji.

URADNA STRAN
 • extrudex-logo