El-exis

Najboljša kombinacija za najhitrejše aplikacije

Že več kot 25 let Sumitomo (SHI) Demag nenehno postavlja nove meje pri hitrih aplikacijah s serijo El-Exis. Gre za najnaprednejši in najhitrejši stroj za brizganje na trgu. Inteligentni pogonski sistem ne pozna kompromisov med največjo zmogljivostjo in minimalno porabo energije. Zasnovan je bil za več kot 200.000.000 ciklov in je kot tak idealen partner za hitre aplikacije za mnogo nadaljnjih let.

KRATKI CIKLI

Izredno kratki cikli z najvišjo kvaliteto izdelka

PROCESNA STABILNOST
24/7

Robustna izdelava za najboljšo ponovljivost

VZDRŽLJIVOST

Posebej razvit za hitre aplikacije z dolgo življenjsko dobo

El-exis

"produktivnost"

  • izjemno robustna izdelava
  • hibridni pogon
  • idealni za pakirno industrijo
  • izjemno kratki časi ciklov
  • dinamično brizganje

Sumitomo Demag El-exis je hitro- tekoči stroj zasnovan namensko za uporabo v pakirni industriji. Odlikuje jih izjemna hitrost, natančnost in ponovljivost. Stroji El-Exis so stroji prve izbire pakirne industrije, saj s svojim dinamičnim delovanjem zagotavljajo odlične pogoje za hitro brizganje in hlajenje izdelkov.

Sumitomo Heavy Industries (SHI) je globalno podjetje, ki je prisotno skoraj v vseh panogah v industriji. Njihove elemente lahko najdemo v avtomobilski industriji, gradbeništvu, elektroniki, ladjedelništvu in seveda tudi v plastični industriji. Skupaj z nemškim podjetjem Demag so leta 2008 ustanovili podjetje Sumitomo (SHI) Demag, ki je zdaj prisotno po celem svetu. Veliko vas Demag pozna prav po prvi popolnoma električni brizgalki, od takrat naprej pa z nenehnim razvojem lastnega elektromotorja izdelujejo visokokakovostne, varčne in zanesljive stroje za brizganje plastike. Udejstvujejo se tako v električni kot tudi v hibridni in hidravlični tehnologiji brizganja ter so prisotni v vseh industrijskih panogah v plastični industriji.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo