Napredne tehnologije brizganja

Tehnologije brizganja za najzahtevnejše

Napredne tehnologije brizganja, kot je plinsko brizganje, se uporabljajo za najtežavnejše plastične izdelke. Zaradi prisotnosti plina lahko izdelke naredimo votle, kar pomeni, da občutno prihranimo pri materialu. Plin pripomore tudi k lepotnim popravkom, saj dodatno potisne plastiko ob robove orodja in s tem dodatno zgladi površine izdelka ter odpravi nepravilnosti.

6 Napredne tehnologije brizganja

PRIHRANEK MATERIALA

Votli izdelki za optimalen prihranek

VIZUALNO IZBOLJŠANI KOSI

Gladke površine in odpravljanje nepravilnosti

GIT, WIT IN SMART FOAM

Plinska in vodna tehnologija, tehnologija penjenja

Brizganje s plinom

  • do osem regulacijskih ventilov
  • stabilen in varen proces
  • krmilnik, narejen v podjetju
  • mobilna enota
  • deluje na ogljikov dioksid ali dušik
  • prihranek pri materialu

Oprema Stieler SmartFoam® ima do osem regulacijskih ventilov za tekoči ogljikov dioksid ali dušik.

Združuje najsodobnejšo tehnologijo z ergonomsko obliko.

Natančna krmilna enota skupaj s sistemom črpalke in kompresorja zagotavlja stabilen in varen proces.

Poleg tega oprema Stieler SmartFoam® vključuje krmilno hidravliko, ki so jo razvili sami.

Generatorji dušika

Generatorji dušika Stieler delujejo v skladu s sistemom PSA (pressure swing adsorption). Stisnjeni zrak se stisne v posodo z aktivnim ogljem. Tu aktivni ogljik absorbira kisik, dušik pa se pridobiva v rezervoarju. Takoj ko je aktivno oglje v prvem rezervoarju nasičeno s kisikom, se tlak sprosti. Istočasno se drugi rezervoar »napolni« s stisnjenim zrakom in postopek se ponovi.

Stieler Kunststoff Service GmbH poleg začetnega prvotnega podjetja od leta 2009 distribuira še strojno opremo iz lastnega proizvodnega inženiringa. Imajo lasten poseben razvoj in ponujajo storitve za montažo, svetovanje in usposabljanje vzporedno z inženiringom naprav. Stieler pomaga pri iskanju idealne rešitve za vaš proces brizganja ali pa ga optimizira. Usposabljanje v teoriji in praksi poteka v celoti v njihovih prostorih. Poleg tega je Stieler edino podjetje, ki ponuja dobro dokazano tehnologijo COOL FLOW SISTEM, ki uporablja hladen plin pri brizganju in tako skrajša čas cikla za dele GIT (angl. gas injection technology – tehnologija z vbrizgavanjem plina) tudi do 40 %.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo