Čiščenje polžev, cilindrov in dolivnih sistemov

Izboljšajte svojo produktivnost in kakovost, prihranite čas in denar

Si na današnjem konkurenčnem svetovnem trgu vaše podjetje lahko privošči, da ne izkorišča prednosti, ki jih prinašajo čistilne mase za čiščenje polžev in cilindrov? Prašni materiali, delovni prostor in konstantne menjave barv pustijo pečat v notranjosti plastifikacijske enote. Z rednim in preventivnim čiščenjem strojev s čistilno maso Dyna-Purge boste zažgane ostanke barve ali materiala očistili v zelo kratkem času in s tem zmanjšali količino izmeta v vašem podjetju.

ČASOVNA UČINKOVITOST

5- ali večkrat hitrejše čiščenje v primerjavi z osnovnim materialom

EKONOMIČNA REŠITEV

Vsaj 3-krat ceneje kot klasično čiščenje

PREVENTIVNO VZDRŽEVANJE

S preventivnim čiščenjem preprečimo težave, preden nastanejo.

Najbolj vsestranska, inovativna čistilna zmes v plastični industriji

Kdaj se odločiti za čiščenje?

  • Spremembe barve
  • Spremembe termoplasta
  • Zaustavitev in ponovni zagon strojev
  • Preventivno in redno vzdrževanje
  • Kontaminacija
  • Pojav črnih peg ali progavosti barve in materiala

Dyna-Purge je že več kot 35 let vodilno čistilno sredstvo. Obsega celo paleto čistilnih sredstev za čiščenje plastifikacijske enote, toplih kanalov in ekstruderjev. Gre za zmes neabrazivnih, nekemičnih izbranih termoplastičnih materialov, ki učinkovito iz sistema odstranijo vse ostanke prejšnjega termoplasta. Na današnjem konkurenčnem globalnem trgu je pomembno izkoristiti prednosti, ki jih na področju predelovanja plastike omogoča čistilno sredstvo Dyna-Purge.

Zakaj ravno Dyna-Purge?

Povečanje produktivnosti, saj je sistem očiščen že ob enkratnem prehodu predpisane količine čistilnega sredstva. Manjši je tudi izmet in s tem večji prihranek pri porabljenem termoplastu.

Vsestranska uporaba, saj je ena formulacija primerna za več aplikacij, hkrati pa obstaja širok nabor formulacij, ki zadostijo potrebam brizganja, ekstruzije, kompaundiranja in pihanja.

Preprostost in učinkovitost. Brez namakanja, mešanja ali čakanja, torej brez skritih stroškov.

Varno za uporabo. Gre za nekemično, neabrazivno zmes, čistilno sredstvo je varno za uporabnika, opremo in okolje, vse sestavine pa so skladne s FDA, REACH in RoHS.

Prihranek. Za hitro in učinkovito čiščenje je potrebna majhna količina, čistilno sredstvo pa ima neomejen rok trajanja.

Na zalogi. Čistilo imamo vedno na zalogi in ga lahko odpošljemo vsak dan.

Brezplačni vzorec. Če se želite sami prepričati o prednostih, nas pokličite in se dogovorite za brezplačno testiranje na svojih strojih.

Čistilno sredstvo Dyna-Purge ponuja učinkovito čiščenje in znaten prihranek v primerjavi z ostalimi čistili. Vabimo vas, da nam predstavite problem, ki ga želite rešiti. Ob dogovorjenem roku se bomo oglasili pri vas in skupaj z vami izvedli test na izbrani aplikaciji.

Podjetje Shuman Plastics Inc. iz ZDA je že več kot 35 let vodilno na trgu čistilnih sredstev za polže, cilindre in ekstruderje. Dyna-Purge je nekemično, neabrazivno čistilo za varno in učinkovito čiščenje, ki ponuja rešitev za vse plastične materiale in barve. S svojimi mehkimi delci, ki se ne topijo, je izvrstno za čiščenje črnih pik, zažganih ostankov barve ali preprosto in hitro menjavo barve.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo