Visoko učinkoviti centralni hladilni sistemi (adiabatno hlajenje)

Adiabatni sistem s svojim inovativnim delovanjem poskrbi za prihranek vode in električne energije.

Vsak dan se z uporabo tradicionalnih sistemov izhlapevanja za odvajanje toplote industrijskih procesov (hladilni stolpi) porabijo velike količine sveže vode. Zaradi vse večjega pomanjkanja vodnih virov, težav pri iskanju le-teh in nenehno naraščajočih stroškov se industrija usmerja k novi tehnologiji, ki lahko prihrani do 95 % vode. Imenuje se adiabatno hlajenje. Tehnologija zagotavlja tudi večjo učinkovitost pri prenosu toplote, zmanjšano vzdrževanje in popolno odsotnost onesnaževalnih kemikalij. V vseh podnebnih območjih je nameščenih že več kot 8000 sistemov, ki podjetjem znižujejo stroške električne energije za več kot 80 % (6-krat manjša poraba).

Centralni hladilni sistemi - Ecodry3dk

PRIHRANEK ENERGIJE

5 do 10-krat manj energije za hlajenje

EKONOMIČNOST

95 % manjša poraba vode, 100 % manj kemikalij

INOVATIVNOST

Rešitve brez kompresorjev in glikola

Ecodry System

  • ogromen prihranek pri vodi
  • prihranek pri električni energiji (prosto hlajenje skozi vse leto)
  • zanesljiv pametni sistem
  • podroben nadzor procesa
  • prosto hlajenje skozi vse leto
  • primeren za vse podnebne pasove

Z rešitvami sistema ECODRY boste dosegli najvišje pogoje delovanja. Poleg prihranka pri energiji, vodi, kemikalijah in stroških vzdrževanja vam Frigelov adiabatni sistem zagotavlja optimalno učinkovitost, zmanjšan izmet in stalno kakovost.

Italijansko podjetje Frigel je veliko več kot proizvajalec sistemov za hlajenje in uravnavanje temperature. So tehnični svetovalci, ki so sposobni identificirati najboljšo rešitev glede na učinkovitost, ceno in okoljski vpliv. Poleg vsega tega ima podjetje Frigel že 60-letno znanje o hlajenju in različnih vidikih proizvodnega procesa, zato lahko svojim uporabnikom ponudijo edinstvene in optimizirane rešitve za posamezno aplikacijo skupaj z naprednim inženirskim pristopom ter hitro in učinkovito tehnično podporo.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo