Napredno temperiranje orodij

Skrajšani cikli z ustreznim naprednim temperiranjem orodij

Podnebno segrevanje igra veliko vlogo tudi pri industrijskem hlajenju. Klasični sistemi so potratni, porabijo veliko vode in energije ter na splošno ne dosegajo optimalnih rezultatov. Pri podjetjih Frigel in Sella imajo rešitve tudi za take primere, s katerimi boste občutno prihranili pri električni energiji in vodi, predvsem pa boste skrajšali cikle do 50 %. Bodite v koraku s časom in ekološkimi trendi.

Napredno temperiranje orodij - RBD130

FLEKSIBILNOST

Dvoconsko temperiranje od –6 °C do 90 °C

IZREDNA NATANČNOST

Uravnavanje znotraj +/– 0,1 °C

ČASOVNA UČINKOVITOST

20–30 % krajši cikel

Turbogel

  • skrajšanje cikla do 50 %
  • opremljen s »turbo« črpalkami
  • pregledni vmesnik
  • procesno sinhronizirana enota
  • visokokakovostne komponente
  • preprosta uporaba

Frigelova serija naprav Turbogel je temperirna enota za orodje z eno ali dvema ločenima temperaturno reguliranima conama, ki je posebej zasnovana za »skrajšanje časa cikla«. Digitalna sinhronizacija med brizgalnim strojem in temperirno napravo omogoča beleženje in analizo najboljših procesnih parametrov ter sekvence, s čimer optimiziramo kakovost izdelka in čas cikla.

Italijansko podjetje Frigel je veliko več kot proizvajalec sistemov za hlajenje in uravnavanje temperature. So tehnični svetovalci, ki so sposobni identificirati najboljšo rešitev glede na učinkovitost, ceno in okoljski vpliv. Poleg vsega tega ima podjetje Frigel že 60-letno znanje o hlajenju in različnih vidikih proizvodnega procesa, zato lahko svojim uporabnikom ponudijo edinstvene in optimizirane rešitve za posamezno aplikacijo skupaj z naprednim inženirskim pristopom ter hitro in učinkovito tehnično podporo.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo