Intenzivno hlajenje

Intenzivno hlajenje za skrajšanje ciklov in stabilnost procesa

Podnebno segrevanje igra veliko vlogo tudi pri industrijskem hlajenju. Klasični sistemi so potratni, porabijo veliko vode in energije ter na splošno ne dosegajo optimalnih rezultatov. Pri podjetjih Frigel in Sella imajo rešitve tudi za take primere, s katerimi boste občutno prihranili pri električni energiji in vodi, predvsem pa boste skrajšali cikle do 50 %. Bodite v koraku s časom in ekološkimi trendi.

Intenzivno hlajenje - RCD450

ČASOVNA UČINKOVITOST

15–20 % krajši cikli

»TURBO« ČRPALKE

Standardno visoko zmogljive črpalke

OPTIMALNI PRETOKI

Turbulenten pretok skozi orodje

Microgel

  • krajši cikli do 50 %
  • prihranek pri električni energiji
  • pametna raba energije
  • enakomerna porazdelitev temperature čez orodje
  • zanesljivost

Frigelove naprave Microgel za intenzivno hlajenje so kompaktne enote, ki so zasnovane posebej za samostojno delovanje ob stroju. Zagotavljajo natančno in učinkovito hlajenje/gretje, kar zagotavlja tudi večjo stabilnost procesa. Uporabljajo se v različnih industrijskih sektorjih, kot so: brizganje, pihanje in ekstrudiranje plastičnih materialov, vbrizgavanje kovin, predelava in polnjenje pijač, v kemični, farmacevtski in drugih industrijah.

Italijansko podjetje Frigel je veliko več kot proizvajalec sistemov za hlajenje in uravnavanje temperature. So tehnični svetovalci, ki so sposobni identificirati najboljšo rešitev glede na učinkovitost, ceno in okoljski vpliv. Poleg vsega tega ima podjetje Frigel že 60-letno znanje o hlajenju in različnih vidikih proizvodnega procesa, zato lahko svojim uporabnikom ponudijo edinstvene in optimizirane rešitve za posamezno aplikacijo skupaj z naprednim inženirskim pristopom ter hitro in učinkovito tehnično podporo.

URADNA STRAN
  • extrudex-logo