O nas

Poslanstvo

S kakovostnimi in učinkovitimi rešitvami ter strokovnim znanjem zagotavljamo donosne industrijske procese, ki sledijo potrebam posameznih podjetij, povečujejo njihovo dodano vrednost ter omogočajo tehnološko in poslovno rast.

Vizija

Partner prve izbire pri novih projektih in tehnoloških izboljšavah.

Zakaj sodelovati z nami?

Izpostavimo lahko dve ključni prednosti, to sta brez dvoma strokovnost in zanesljivost. Strokovnost, ker ničesar ne obljubljamo brez zagotovitve, da smo našli najboljše rešitve za vaše procese, in ker rešitev temelji na najvišji tehnološki ravni. To dosegamo z leti izkušenj in nenehnim izobraževanjem. Zanesljivost pa, ker vam oprema na najvišji tehnološki ravni omogoča večjo učinkovitost, izkoristek in ekonomičnost ter dolgo življenjsko dobo. Naši sodelavci pa so vedno pripravljeni ponuditi podporo takoj, ko je to potrebno.

Odlikujejo nas

 • Strokovnost
  Ostajamo predani iskanju najboljših rešitev, ne zadovoljimo se niti z najhitrejšo niti z najcenejšo rešitvijo.
 • Zanesljivost
  Zanesljivost je naša obljuba in najpomembnejša zaveza našim strankam. Z našo opremo in storitvami strankam vsakodnevno jamčimo zanesljivost, da bo njihova proizvodnja delovala na najvišji tehnološki ravni.
 • Odličnost
  Vztrajamo pri kakovosti in prepričani smo, da je le najboljše dovolj dobro za naše poslovne partnerje.
 • Partnerstvo in integriteta
  Znani smo po naših načelih in pri njih vztrajamo. Vedno stremimo k rešitvam, ki poganjajo vaš in naš uspeh. Partnerstvo izkazujemo s pomirjujočo varnostjo, ki jo zagotavljajo naša oprema in naše storitve.

V svetu sprememb vam ponujamo stabilnost.

 • extrudex-logo