MCContiuous Blender: edinstven modularni sistem mešanja

Movacolor je razvil edinstven modularni sistem, ki omogoča izdelavo celotnega gravimetričnega sistema za stalno mešanje po vaši meri. Taki sistemi so lahko nameščeni na en ekstruder ali več podekstrudorjev, kar pa ustvari nadzorno platformo za več zveznih mešalnikov v enem sistemu. Sistem je v celoti prilagodljiv vašim spremembam in potrebam. Nove komponente se lahko enostavno integrirajo brez sprememb krmilnika, en sam krmilnik pa omogoča upravljanje do 15 komponent.

MCCcontinuous Blender pokriva večino razpoložljivih materialov, kot so granulati, regranulati, praški in tekočine – vse to v enem sistemu, z enim standardnim krmilnikom in integriranim kontroliranim polnjenjem.

Vse prednosti neprekinjenega mešalnika so nenadoma v vašem dosegu. Naše izkušnje z gravimetričnim doziranjem vam pomagajo doseči zahtevano natančnost vseh vaših komponent direktno na ekstrudorju.

Lastnosti:

  • Zmogljivost do 2000 kg/uro – popolnoma gravimetričen
  • Modularni sistem: granulati, regranulati, praški in tekočine
  • Obvladuje do 15 komponent
  • Več kontinuriranih mešalnikov na enem standardnem krmilniku
  • Visoka natančnost in direkten odziv na spremembo recepta
  • Integrirana kontrola polnjenja
  • Omogoča dodajanje in hitro spreminjanje glede na vaše potrebe

Modularni nadzorni sistem

8-palčni barvni kontroler na dotik lahko nadzoruje do 15 komponent na enem ekstrudorju ali pa na več podekstrudorjih hkrati

Obdelava različnih materialov

Vse standardne gravimetrične enote Movacolor se lahko integrirajo v en sistem za mešanje, kar omogoča doziranje granulatov, regranulatov, praškov in tekočin po želenem receptu.

MOVACOLOR

Movacolor je Nizozemsko podjetje, ki je že več kot 30 let posvečeno barvanju sveta na trajnosten način.

Obvladovanje materialov

Njihovi sistemi omogočajo enostavno doziranje materialov vseh vrst, tudi najbolj zahtevne aditive v najtežjih proizvodnih procesih, pri ekstremno nizkih ali izredno visokih potrebah doziranja. Naši modularni sistemi vam omogočajo natančno doziranje hkrati do 15 različnih komponent.

Sistemi doziranja po meri

Sistemi so prilagojeni za najrazličnejše kupce, razširjena mreža specializiranih distributerjev po svetu pa vam je na voljo za zagotavljanje lokalne podpore.

Inovativna tehnologija

Kombinacija naših dozirnih cilindrov in patentirane gravimetrične tehnologije vam omogoča stalni nadzor na dozirnim procesom. Naši modularni produkti omogočajo enostavno razširitev iz preprostih na kompleksne dozirne sisteme – nadzorovane preko enega enostavnega nadzornega krmilnika.

  • extrudex-logo